Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi2.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g9kcal0g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko11g4kcal0g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g41kcal0g1.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665