Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus0.9g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa7.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g7kcal0g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g4kcal0g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g35kcal0g2.8g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281