Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.1g2.9kcal0.4g0g0.1g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g1.6g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Meetvursti 0.3g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 1g4.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g39kcal2g2.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal1g1.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g180kcal9.3g13.1g8.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113