Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rusina0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g39kcal1.2g6.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g20kcal0.6g3.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g1.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g188kcal5.7g30.5g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434