Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)2.7g2.2kcal0g0.5g0g0g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Heinz ketsuppi0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g20kcal1g1.8g1g0g
Valittu annoskoko11g10kcal0.5g0.9g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal4.7g8.5g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926