Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.6g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.7g3.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438