Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtikaali 2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g3.1g8.4kcal0.6g0.1g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g21kcal1.4g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g11kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal6.5g3.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230