Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)3.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.7g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g45kcal1.6g8.6g0g0.8g
Valittu annoskoko11g23kcal0.8g4.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.4g2.2g0g0.2g
Arvot/100g100g214kcal7.5g40.6g0g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271