Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.5g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Plus maito (Valio), annos 100g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto0.8g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g40kcal2.2g3.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g20kcal1.1g1.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g190kcal10.4g17.9g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445