Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g3.6g12kcal0.3g1.4g0.6g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Oivariini vähärasvainen0g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g51kcal1.4g3.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko11g25kcal0.7g1.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.4g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g236kcal6.5g15.9g15.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697