Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g2.7g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g121kcal0.8g0g13g0g
Valittu annoskoko11g60kcal0.4g0g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g30kcal0.2g0g3.3g0g
Arvot/100g100g565kcal3.7g0g60.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485