Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g0.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Grahamjauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g22kcal0.6g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g11kcal0.3g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g105kcal2.8g13.2g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237