Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g3.9g15kcal0.2g1.2g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g56kcal2.2g2.4g4g0.2g
Valittu annoskoko11g28kcal1.1g1.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.6g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g259kcal10.2g11.1g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295