Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.8g4.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.2g8kcal0.3g1.5g0g0.1g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g31kcal1.4g3.6g1g0.2g
Valittu annoskoko11g16kcal0.7g1.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g16.8g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356