Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu3.7g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Katkarapu 1.5g1kcal0.2g0g0g0g
Sieni-sipulihakkelus 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0g0kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g29kcal0.8g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko11g15kcal0.4g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g136kcal3.7g2.8g11.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636