Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g2.8g7.8kcal0.1g2.1g0g0.2g
Saksanpähkinä 6.2g43kcal0.9g0.2g4.1g1g
Kookoshiutale 1.1g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g118kcal2.2g5.6g9.6g2.8g
Valittu annoskoko11g59kcal1.1g2.8g4.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna5g30kcal0.6g1.4g2.4g0.7g
Arvot/100g100g553kcal10.3g26.2g44.9g13.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742