Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.2g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g0.6g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g30kcal1.4g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko11g15kcal0.7g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g141kcal6.5g6.5g10.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675