Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g18kcal0.8g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal3.7g1.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758