Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g1.9g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g42kcal1.8g2g2.6g0g
Valittu annoskoko11g21kcal0.9g1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g196kcal8.4g9.3g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564