Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 3.1g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Maitorahka (Pirkka)3.1g2.1kcal0.4g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g37kcal2.4g4.6g1g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal1.2g2.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g174kcal11.2g21.5g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206