KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g2.5g10kcal2g0.2g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g0.8g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g51kcal5.4g1.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko11g26kcal2.7g0.9g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal1.4g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g243kcal25.5g8.5g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533