Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light1g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g38kcal1.6g3.4g1.6g1g
Valittu annoskoko11g19kcal0.8g1.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.4g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g181kcal7.5g16g7.5g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722