Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 4.8g2.1kcal0g0.3g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.4g13kcal0g3.4g0g0g
Suklaa tumma 2.1g11kcal0.1g1.1g0.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g52kcal0.2g9.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko11g26kcal0.1g4.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.1g2.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g242kcal0.9g44.4g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914