Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 4.6g6.3kcal0.6g0g0.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.6g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.4g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal2.4g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko11g13kcal1.2g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g117kcal11g5.5g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856