Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1g0.4kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L5.2g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kanaliemi rainbow 1 L0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g12kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g54kcal1.9g1.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161563