Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 3.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g14kcal0.2g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g65kcal0.9g2.8g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525