Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g1.9g11kcal0.2g0.4g1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.3g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton1.9g5.6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g79kcal1.2g1.4g7.8g0.4g
Valittu annoskoko11g40kcal0.6g0.7g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.3g0.4g2g0.1g
Arvot/100g100g364kcal5.5g6.4g35.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336943