Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.9g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g2.3g8.4kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g2.7g4.7kcal0.3g0.6g0g0.4g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)1.6g2.9kcal0g0.1g0.3g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g41kcal2.6g4.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko11g21kcal1.3g2.3g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g1.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g193kcal12.1g21.5g5.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023