Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bratwursti (Pirkka)3.9g11kcal0.5g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal1g1g2.2g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal4.6g4.6g10.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991