Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.2g20kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g46kcal3.6g1g3g0.2g
Valittu annoskoko11g23kcal1.8g0.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.9g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g213kcal16.8g4.7g14g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347