Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 3.6g7.2kcal0.5g0g0.6g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.8g6.1kcal0.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)0.7g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g33kcal3g0.2g8.4g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1.5g0.1g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.1g2.1g0g
Arvot/100g100g151kcal13.9g0.9g38.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832