Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g1.6g8kcal0.1g1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g76kcal1g8.8g3.8g0.2g
Valittu annoskoko11g38kcal0.5g4.4g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.3g2.2g1g0.1g
Arvot/100g100g353kcal4.7g41.1g17.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594