Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato2g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g43kcal2.6g4.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko11g21kcal1.3g2.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g196kcal11.9g20.2g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264