Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)2.3g8.1kcal0.3g1.7g0g0.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen4.7g5.6kcal0.8g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g34kcal2.6g4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko11g17kcal1.3g2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.1g18.7g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927