Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)5.5g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Mansikkahillo 2.7g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g32kcal0.4g5.2g1.4g0g
Valittu annoskoko11g16kcal0.2g2.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.1g1.3g0.4g0g
Arvot/100g100g146kcal1.9g24.1g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958