Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta4.7g7kcal0.9g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, meira0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g17kcal1.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.9g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.5g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal8.3g0.9g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160