Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 2.4g2.5kcal0.5g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g16kcal1.4g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko11g8kcal0.7g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.5g8.3g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98211