Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g3.5g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Ketsuppi 0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)2.6g4.6kcal0.6g0g0.2g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.3g1.6kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g41kcal3g3.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko11g20kcal1.5g1.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g189kcal13.9g17.6g6.5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424