Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)1g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 4.2g5.7kcal0.8g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g2.3g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.2g3.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko11g20kcal1.1g1.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g185kcal10.1g17.4g8.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657