Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 800.8g3.2kcal0.6g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.4kcal0g0g0.5g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g37kcal2.4g0g3.2g0.2g
Valittu annoskoko11g18kcal1.2g0g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0g0.8g0.1g
Arvot/100g100g169kcal11g0g14.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92107