Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 0.9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Puolukka 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g7kcal0.2g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko11g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g30kcal0.9g6.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315