Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g9g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g11kcal0.4g1g0.6g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.2g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal1.8g4.5g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524