Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.8g1kcal0.1g0.1g0g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g0.9g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattimurska 4.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal1.8g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g11kcal0.9g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.3g2.8g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570