Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1.3g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 1.6g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Lihapullat saarioinen0.5g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Hapankaali 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 0.5g2.8kcal0.1g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g23kcal1.6g0.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko11g12kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.5g3.7g7.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351