Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g56kcal1.6g8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko11g28kcal0.8g4g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.4g2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g253kcal7.3g36.4g8.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741