Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.4g12kcal0.3g2.7g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 3.4g5.7kcal0.9g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Valkoviini kuiva 1g0.7kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g48kcal2.6g6.2g1g0.2g
Valittu annoskoko11g24kcal1.3g3.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.7g1.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g221kcal11.9g28.4g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680