Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.1g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0.6g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2.7g0.9g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901