Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 4.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Mansikka 2.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.7g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal0g8g0g0.2g
Valittu annoskoko11g17kcal0g4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0g2g0g0.1g
Arvot/100g100g154kcal0g36.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131463