Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Ruislese 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g0.8g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2.3g8.2kcal0.3g1.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g47kcal1.4g8.6g0.2g1g
Valittu annoskoko11g23kcal0.7g4.3g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g2.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g215kcal6.4g39.4g0.9g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948