Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)3.1g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal2g3.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko11g17kcal1g1.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g153kcal9.1g16.4g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786